Helgens sensationella insats från Francis Ngannou har inte gått många i kampsportsvärlden förbi. Fightern har i nuläget fått rejält med nya följare.

Francis Ngannou ökar massivt i följarantal på sociala medier

I helgen fick till slut se MMA:s kanske främste tungviktare Francis Ngannou göra professionell debut i boxning. Han mötte då boxningens kanske främste tungviktare, Tyson Fury, och det blev en betydligt jämnare match än många trott. Den tidigare UFC-stjärnan lyckades i den tredje ronden sänka Fury och var den vassare boxaren i den första halvan av matchen. Till slut ansåg dock poängdomarna att Fury vunnit via delat domslut. Resultatet var kontroversiellt i MMA-världen och till detta stod även Fury för ett otillåtet slag i matchen som missades av domarna.

Insatsen tycks dock ha öppnat nya dörrar för Ngannou som verkar ha fler möjliga erbjudanden. Han kan nu även konstatera i denna stund över 630 000 nya följare på Instagram. Detta i kontrast till segraren Fury som endast fick 144 000 nya följare.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av MMA Gains (@mma_gains)

Despite winning the decision agains Ngannou. Tyson Fury only gained 144K Instagram Followers while Francis Ngannou gained over 630K.

Ngannou säger att han nuläget inte förväntar sig gå den efterlängtade rematchen mot Fury på ett tag på grund av skadorna som han åsamkade engelsmannen i helgen. Istället har han pratat om att möta den tidigare tungviktsmästaren i boxning Deontay Wilder.

The post Francis Ngannou vann på sociala medier appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela