Jimmie Rivera kommer definitivt behöva sys efter att ha drabbats av en skärskada över sitt öga som ledde till ett matchavslut i hans fajt mot den tidigare UFC-veteranen Jeremy Stephens på BKFC 56.

Jeremy Stephens besegrade Jimmie Rivera

Efter att ha gått ett oavgjord resultat i sin BKFC-debut, tog Rivera sig an Stephens, som gjorde sitt första framträdande i bare knuckle boxing-organisationen.

Stephens stod för en fin knockdown efter att han träffat Rivera med ett slag som satte honom ner på kanvasen för en kort stund, men Rivera lyckades ställa sig upp innan domaren räknade till tio.

När han stod upp igen blinkade Rivera från det massiva skärsår som öppnades över hans öga från det slag som Stephens levererade. Det djupa såret skar rakt över Riveras ögonbryn, vilket gav honom lite chans att fortsätta om rundan avslutades.

Drabbningen cutman gjorde allt möjligt för att stoppa blödningen, men matchläkaren behövde bara kasta en snabb blick på Rivera och det massiva skärsåret för att förstå att matchen inte kunde fortsätta. Med det avbröts fajten och Stephens utropades som vinnare genom TKO.

Stephens hade tidigare uttalat att han planerade att lägga mer fokus på sin bare-knuckle karriär efter att ha skrivit på för att ansluta sig till BKFC:s stall, och det verkar som att han kommer passa i organisationen efter sin vinst under söndagsmorgonen.

Resultat

Jeremy Stephens besegrade Jimmie Rivera via TKO (läkarstopp), 2:00 – rond 3

Jimmie Rivera’s cut #BKFC56 pic.twitter.com/w7jMytTJyz

— Delinquent MMA (@DelinquentMMA) December 3, 2023

The post Galet sår sätter stopp för Jimmie Rivera mot Jeremy Stephens appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela