Nyheter


Guram avslöjar – därför blev UFC-matchen inställd: ”sluta spekulera”

Publicerat 1 juni, 2023

By Sofia GembelDen georgiska vikingen Guram Kutateladze skulle vi sett i buren i UFC on ESPN 46 nu på lördag den tredje juni.

Han var bokad för att ta sig an australiensaren Jamie Mullarkey i en lättviktsmatch. Men för några dagar sedan gick Mullarkeys management ut med att matchen är inställd och Mullarkey har fått en ersättare.

Vid denna tidpunkt gick de inte ut med någon officiell anledning till att matchen blev inställd. Men nu har Kutateladze själv förklarat situationen på sociala medier.

Fight Update:
I did not pull out from the fight, I was pulled due to visa complications. Ready and prepared for fight with anybody. Fight date is being worked on as we speak, Upcoming weeks,we are back. Stop speculation. Thanks for understanding. God bless https://t.co/HSVMuWr1yk

— Guram Kutateladze (@guram_dze) May 31, 2023

”Uppdatering om fighten. Det var inte jag som drog mig ur matchen. Den blev inställd på grund av visa-problem. Jag är redo och förberedd för att slåss med vem som helst. I detta nu så jobbar vi på ett nytt matchdatum (inom nästkommande veckor är vi tillbaka). Sluta spekulera. Tack för visad förståelse.”

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Fjärde inställda matchen i UFC

Kutateladze har gått två matcher på UFC sedan dom skrev kontrakt.
Han vann sin debutmatch mot Mateuz Gamrot genom delat domslut. Efter debutmatchen skulle han mött Don Madge men deras möte blev inställt två gånger.

För ungefär ett år sedan gick han sin andra match i UFC som han tyvärr förlorade genom delat domslut där han mötte Damir Ismagulov.
Efter detta var det planerat att han skulle möta Thiago Moisés, men även denna match blev inställd.
Och nu, mötet med Mullarkey, blev den fjärde inställda matchen.

Vi hoppas att vi snart ser honom briljera igen i buren i UFC!

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!

ANNONS

Inlägget Guram avslöjar – därför blev UFC-matchen inställd: ”sluta spekulera” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela