Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Hetsigt när UFC-fightern konfronterar Daniel Cormier i buren: “Slåss mot mig!”MMAnytt.se

Det blev hetsigt och obekvämt mellan Phil Hawes och UFC-kommentatorn Daniel Cormier i oktagonen efter TKO-avslutet! Hawes hade sekunderna innan avslutat Deron Winn efter en dominant uppvisning under helgens UFC Austin. När kommentatorn och forne UFC-mästaren Cormier tog sig in i buren för att intervjua vinnare så blev han snabbt konfronterad av Hawes. – Du valde fel, ropade Hawes till Cormier. Ja, du vet vad jag snackar om. Jag ska lugna mig och sen kan du slåss mot mig i nästa vecka! Cormier är lagkamrat och mentor till Winn och det kan vara del av förklaringen till Hawes uppförande. Cormier var dock inte sen på att ge Hawes svar på tal och domare Herb Dean fick slutligen kliva emellan för […]

The post Hetsigt när UFC-fightern konfronterar Daniel Cormier i buren: “Slåss mot mig!” appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy