I huvudmatchen till helgens UFC Vegas 55 återvänder Holly Holm för första gången på hela nitton månader. Sist Holm uppträdde bjöd hon på ett imponerande domslut mot topprankade Irene Aldana. Det långa avbrottet är inte något som fightern är nöjd med, men problem med njurarna och en knäoperation satte käppar i hjulet för hennes titelambitioner. – Det känns bra att vara i en position där jag faktiskt kan tävla, sade Holm under presskonferensen inför UFC Vegas 55. Jag har tränat. Även genom allt som jag gått igenom har jag tränat. Men det var inte så att jag kunde köra på 100 procent och verkligen ha ett mål att sikta på… Det känns bra att komma igång och det kommer även med nervositet. […]

The post Holly Holm siktar på titeln inför UFC Vegas 55: “Jag hatar att förlora” appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy