Ilir Latifi (16-8, 1 NC) ser ut att återvända till buren. Han ryktas gå match på en UFC-gala i maj.

Ilir Latifi vs. Rodrigo Nascimento

Ilir Latifi lämnade efter sin senaste match buren med en viss osäkerhet. Vad som blev en vinst mot Aleksei Oleinik var Latifis sista match på kontraktet. Detta i kombination med en intervju där han förklarade att han överväger pension gav många intrycket att karriären var över. Nu ser det dock ut som att vi kommer få se ”Lyftkranen från Rosengård” återigen kliva in i buren. Enligt MMA Junkie ska UFC jobba på en match mot Rodrigo Nascimento (9-1, 1 NC).

Latifi är en av sveriges mest meriterade fighters. Främst uppmärksammad för sina bedrifter i den lätta tungvikten har han på senare år även funnit viss framgång i tungvikten. 39 år gammal och med 25 genomförda matcher är han en veteran inom sporten. Motståndaren, Nascimento, är den yngre av de två. 30 år med ett lovande matchfacit på nio vinster och endast en förlust ser får han chansen att bevisa sig själv mot den erfarne svensken.

UFC Fight Night, 20 maj

Hittils är bara tre matcher släppta för den kommande galan, Latifis medräknad. Bland annat ser vi Edmen Shahbazyan försöka fortsätta sin vinstsvit efter en tuff svacka på tre raka förluster.

Vanessa Demopoulos vs. Karolina Kowalkiewicz
Anthony Hernandez vs. Edmen Shahbazyan
Ilir Latifi vs. Rodrigo Nascimento

The post Ilir Latifi återvänder till buren – planeras möta lovande tungviktare appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela