Nermin Mehmedagic är klar för Zone Pro League #6 i November.

Nermin Mehmedagic går match i Göteborg

Zone Pro League avslöjade idag att hajpade Nermin Mehmedagic kommer gå match på deras sjtte gala nu i november. Den fjärde intar de Trädgår’n för ännu ett event med blandat MMA och Muay Thai.

Nermin gick sin proffsdebut på Zone #2 och lyckades där vinna via avslut för att säkra nollan i matchfacit. Därefter skulle han ha gjort ett framträdande på organisationens femte gala men efter hälsoproblem som följd av viktnedgången ställdes matchen in dagen före den skulle ägt rum. Dessförinnan började olyckan bubbla med två tidigare inställda matcher.

Ingen motståndare har ännu offentliggjorts och enligt ett inlägg på Zone’s Instagram letar de fortfarande efter en lämplig fighter för Nermin.

Att han kommer att bjuda på en actionfylld show är en självklarhet, nu är bara frågan vem Jesper Gunnarson kommer att ta fram som vågar möta honom.

Innan proffskarriären gick Nermin flera amatörmatcher och hann bland annat representera landslaget.

Har över 240 000 följare

Nermin har på sin Instagram lyckats samla på sig en stor följarskara på cirka 245 000 följare. Detta genom att ladda upp videos där han visar upp och lär ut flera olika kampsportstekniker. I inläggen bryter han ofta ner teknikerna för att i flera steg kunna förklara principen bakom.

Sin bakgrund har han i Kyokushin Karate, en sport han har svart bälte i.

The post Internetsensationen klar för ny match på Zone Pro League #6 appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela