Nyheter


JAAA! Svenske publikfavoriten Freddy Castro Gonzalez radar upp ännu en vinst i Bangkok!

Publicerat 31 mars, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezDen svenske thaiboxningsstjärnan Freddy ”Krueger” Castro Gonzalez fortsätter att briljera i Thailand och säkrade nyligen ännu en seger i Jadadamnern Knockout som äger rum i huvudstaden Bangkok!

Gonzalez ställdes mot en fransk motståndare vars fullständiga namn inte annonserades på grund av thaiboxningstraditioner. 

Enligt Gonzalez själv så var hans motståndare märkbart större men det hindrade inte ”Freddy Krueger” från att öppna upp ett sår i motståndarens ansikte efter att ha träffat med en vass armbåge redan i den första ronden. 

Efter det fortsatte Gonzalez att sätta press på motståndaren och kunde slutligen kamma hem en seger på enhälligt domslut. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Två raka segrar i knockoutorganisationen 

Detta var Gonzalez andra raka seger i Rajadamnern Knockout. Tidigare i månaden säkrade han en fin knockoutvinst via en hög spark

Sedan Gonzalez återvänt från avstängning på grund av cannabis (som inte är prestationshöjande på något sätt) har han tagit den svenska thaiboxningsscenen med storm. Hittills har han hunnit rada upp segrar över bland andra Merza Akhlaghi och Robin Sundlöf

Möjligheterna är många för den spektakulärt underhållande thaiboxaren från Stockholm!

Läs också:

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Tror du att Freddy Castro Gonzalez säkrar ännu en seger i Bangkok innan sommaren? 

ANNONS

Inlägget JAAA! Svenske publikfavoriten radar upp ännu en vinst i Bangkok! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela