Det omtalade boxningsmatchen mellan Jake Paul och Mike Tyson närmar sig. Nu berättar det förstnämnda att åskådarantalet kommer bli större än förväntat.

Räknar med smockfullt på AT&T Stadium

Paul kommer ta sig an Tyson i en boxningsmatch den 20:e juli, senare i år. De båda utövarna hoppas på att matchen kommer gå som en professionell drabbning där resultatet i fajten kommer synas på utövarnas respektive matchfacit. Kommissionen har dock inte tagit ett slutgiltigt beslut i frågan. Om det inte blir en professionell match kommer boxarna istället mötas i en uppvisningsmatch.  Matchen kommer sändas via streamingplattformen Netflix månadspaket.

Matchen kommer gå av stapeln på AT&T Stadium, eller Cowboys Stadium, i Arlington, Texas. För större sportevenemang brukar arenan i regel ha en maxkapacitet på inte mindre än 80 000 åskådare. Enligt Paul verkar det dock som att man kommer försöka klämma in märkbart fler personer på arenan i samband med matchen.

I samband med en video på Majlak Vlogs berättar Paul att arenan kommer ta in hela 96 000 åskådare på AT&T Stadium i samband med ovannämnda boxningsmatchen. Det återstår dock att se om arrangören kommer lyckas sälja ut hela arenan.

30 år skiljer Jake Paul och Mike Tyson åt

I nuläget har man inte offentliggjort några ytterligare matcher inför galan. 27-åriga Paul kommer kliva in i ringen med ett professionellt matchfacit som lyder 9-1-9. 57-åriga Tysons dito lyder 50-6-0. Den sistnämnda har inte tävlat professionellt sedan 2005, men har gått en uppvisningsmatch sedan dess.

The post Jake Paul avslöjar galet åskådarantal för matchen mot Mike Tyson appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela