Om en ska tro Jake Paul blir hans boxningsmatch mot Nate Diaz nu 10 ronder istället för 8.

Jake Paul bekräftar att det blir 10 ronder mot Nate Diaz

Det har pratats om de 8 ronder som var tänkta för matchen mellan Paul och Diaz.  Den senare ansåg tidigt att matchen borde bli mer än 8 ronder. Jake Paul valde att acceptera önskningen och har nu tagit till Twitter för att hävda att matchen mot Diaz nu blir 10 ronder:

10 rounds confirmed. #PaulDiaz August 5th.

— Jake Paul (@jakepaul) June 20, 2023

Många har antagit att Diaz vill gå fler ronder då detta kan ge honom en fördel på grund av hans otroliga kondition. Paul är inte heller blyg för att erkänna det faktumet:

10 rounds. If the fight goes to the later rounds, it’s obviously a big advantage for Nate. I know that, he knows that (that’s why he made the request), the oddsmakers know that. But I don’t give a fuck. I’m all in.

— Jake Paul (@jakepaul) June 20, 2023

Nate Diaz mötte för två år sedan ingen mindre än den nuvarande UFC-mästaren i weltervikt Leon Edwards och var då nära att avsluta denne i slutet då britten mattats medan amerikanen fortfarande kunde gå för fullt.

Diaz ska vara överviktig

Paul vs. Diaz kommer mötas i American Airlines Center i Dallas, Texas den 5 augusti. Paul hoppas då studsa tillbaka efter att förlorat för första gången i sin professionella boxningskarriär mot Tommy Fury. Diaz hoppas i sin tur att gå en av de lukrativaste matcherna i sin karriär efter att lämnat UFC. Han har dock varit tydlig med att han vill återvända till UFC för att satsa på att ta sin första mästartitel i organisationen.

Detta kommer bli Diaz första professionella boxningsmatch. Fightern kommer nu fightas i en för honom mycket tyngre viktklass än vanligt i form av cruiservikt och amerikanen har sagts vara överviktig i nuläget efter att sparrats med obesegrade Esquiva Falcao.

The post Jake Paul bekräftar antalet ronder mot Nate Diaz appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela