Nyheter


Jake Paul förlorar jämnt domslut mot Tommy Fury

Publicerat 27 februari, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezJake Paul har nu tilldelats sin första förlust efter åtta ronder i ringen med Tommy Fury

Det var en jämn men relativt stökig tillställning med mycket clinch samt flera poängavdrag på grund av överträdelser som slag mot bakhuvudet. 

Paul överraskade dock mot sin svåraste motståndare hittills och träffade med flera bra slag och kombinationer. I den åttonde ronden träffade Paul med ett klockrent slag som sänkte Fury. Britten tog sig dock upp igen och klarade sig tiden ut.

Efter full tid utsågs Fury som vinnare via delat domslut med siffrorna  (76-73, 76-73, 74-75)

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

”Blev riktigt sjuk”

Efter matchen ville Paul inledningsvis undvika bortförklaringar men förklarade sedan att han hade blivit sjuk två gånger inför mötet med Fury.

– Jag kände mig platt, ärligt talat, sade Paul. Jag blev riktigt sjuk två gånger under träningslägret, skadade min arm. Så det var inte min bästa prestation. Men jag förlorade. Jag drar inte ursäkter. Jag säger bara att det inte var min bästa prestation. Vi kommer komma tillbaka och få den vinsten. Döm mig inte utifrån mina vinster. Döm mig utifrån mina förluster. Jag kommer komma tillbaka starkare. 

Vill du se en returmatch mellan Jake Paul och Tommy Fury? 

Läs också:

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

ANNONS

Inlägget Jake Paul förlorar jämnt domslut mot Tommy Fury dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela