Nyligen stod det klart att Dana White befinner sig i samtal med Mark Zuckerberg och Elon Musk om en match i UFC. En av organisationens största stjärnor har sagt sitt om situationen.

Jon Jones – ”Säg till om du behöver en träningspartner”

Enligt White är både Zuckerberg och Musk ”dödligt seriösa” angående en match inne i buren. Zuckerberg har nyligen skapat rubriker genom sitt tävlande inom grappling och även Musk har en bakgrund inom kampsport. Under en intervju med TMZ berättade även White att Musk har varit i mycket slagsmål under sin uppväxt i Sydafrika.

UFCs tungviktsmästare Jon Jones har tagit ställning i den potentiella matchen mellan Zuckerberg och Musk. Amerikanen har inte bara gett sitt förtroende till den förstnämna, utan har även erbjudit sina tjänster som en träningspartner. Någonting som Jones berättade om i ett inlägg på sitt Twitter-konto.

You already know I am Team Zuck…. Let me know if you need a training partner!

Jones återvände nyligen till sporten efter flera år på sidlinjen. I sin tungviktsdebut besegrade amerikanen sin motståndare Ciryl Gane via en submission i matchens första rond.

UFCs Pound 4 Pound-etta

Jones befinner sig högst upp på UFCs Pound 4 Pound-lista. På 28 matcher har amerikanen endast åkt på en förlust. Den kom via diskvalificering efter användandet av en otillåten teknik. ”Bones” var dock nära att ta hem segern i matchen innan matchdomaren tvingades bryta fighten. Jones har besegrat alla de största namnen inom lätt tungvikt och har två vinster mot Sveriges Alexander ”The Mauler” Gustafsson.

The post Jon Jones erbjuder sina tjänster till Mark Zuckerberg appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela