Jon Jones och Francis Ngannou möttes nyligen ansikte mot ansikte under PFL 5-galan i Atlanta, natten till lördag. 

Jon Jones och Francis Ngannou ser sig båda som kungar i tungviktsklassen

Även om en faktisk match mellan dem verkar högst osannolik att någonsin äga rum, åtminstone inom en snar framtid, stirrade tungviktarna fortfarande ner varandra och utbytte några ord. Vid ett tillfälle kan man höra Jones säga till Ngannou ”du vill inte leka med mig” medan utövarna fortsatte att le och prata. PFL:s presidenten Ray Sefo höll ett vakande öga på situationen.

Vid ett tillfälle hävdade båda kombattanterna att de var tungviktsklassens kung, vilket ledde till att de skakade hand och Jones tillade ”vi får se”.

Samtalet fortsatte med att Jones frågade Ngannou om han har tränat brottning och tillade att det skulle ta ”mer än ett år” att bli redo för hans nivå av grappling. Ngannou noterade att han försökte få till en match mot Jones under sina två sista år i UFC, men Jones var ingenstans att hitta. Även om de fortsatte att prata fanns det, till synes, inget fiendskap mellan dem och ingen blev fysiskt aggressiv innan Jones och Ngannou till sist separerades.

Francis Ngannou återvänder inte i år

Den ovannämnda fighten komma att betraktas som en av de största matcher som aldrig ägde rum, även om vad som helst fortfarande kan hända i framtiden.

För tillfället räknar Ngannou med att göra sin PFL-debut någon gång under 2024, medan Jones eventuellt kommer ställas mot den tidigare UFC-tungviktsmästaren Stipe Miocic senare i år.

Läsaren kan ta del av de båda tungviktsutövarnas möte i klippet nedan.

The post Jon Jones ställs ansikte mot ansikte med Francis Ngannou appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela