Jorge Masvidal sågar Conor McGregor efter att denne skickat Miami Heats maskot till sjukhuset och ’BMF’-mästaren hävdar att irländaren nu borde portas från lagets arena.

Jorge Masvidal vill att Conor McGregor portas från Miami Heats Arena

Som många fans vet så lever och andas Jorge Masvidal staden Miami då det är platsen där han gjorde sig ett namn.

Den kanske mest lukrativa inom sportsammanhang i staden är dess basketlaget Miami Heat. Laget förlorade nyligen NBA-finalerna vilket var tråkigt för Masvidal och de andra Miamiborna. Detta efter att förlorat via 1-4 i matcher mot Denver Nuggets.

Under finalerna dök MMA:s världsstjärna Conor McGregor upp vid en av matcherna. Det var där tänkt att han skulle ha en rolig interaktion med Miami Heats maskot Burnie som dock slutade på ett tråkigt sätt. Detta efter att McGregors planerade ”attack” mot maskoten lett till att denne fått föras till sjukhus.

Efter detta hade Masvidal en del att säga om incidenten efter att laget även förlorat matchen och han skrev då följande via Twitter:

Connor u fucking pussy u came here and threw the chakras of the mascot and team so for that u banned bitch

— BMF.eth (@GamebredFighter) June 13, 2023

Connor u f***ing pussy u came here and threw the chakras of the mascot and team so for that u banned bitch.

Snackades om match i UFC

Med tanke på att det var sent på natten så är det troligt att Masvidal fortfarande var olycklig över Heats förlust. McGregor har dock oväntat nog inte svarat amerikanen.

Det rådde länge en hel del snack om att McGregor och Masvidal skulle mötas i oktagonen och vid ett tillfälle hade många sagt att det vore den största matchen som UFC skulle kunnat anordna. Detta kommer högst troligen inte ske längre då Masvidal pensionerat sig och då McGregor tar lång tid på att förbereda sig på att möta Michael Chandler någon gång i framtiden.

Jorge Masvidal korades till UFC:s ’Baddest Motherf*cker’-mästare år 2019 och krönte då ett oerhört framgångsrikt år där han blev en sportens största stjärnor när han knockade då obesegrade Ben Askren efter 5 sekunder.

Conor McGregor blev i sin tur historisk när han blev UFC:s första dubbelmästare någonsin år 2016 när han lade till lättviktsbältet till sitt fjäderviktsbälte genom att avsluta Eddie Alvarez via TKO.

The post Jorge Masvidal sågar Conor McGregor efter knocken av maskoten appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela