Nyheter


Juliana Peña ville storma buren när Amanda Nunes meddelade sin pension!

Publicerat 14 juni, 2023

By Sofia GembelNu i lördags ägde UFC 289 rum, där vi såg legenden Amanda Nunes dominera huvudmatchen där hon också försvarade titeln i bantamvikt. Efter att ha vunnit matchen meddelande hon att hon nu kommer pensionera sig och lägga handskarna på hyllan.

Nunes motståndare var Irene Aldana, men det var tänkt från början att Nunes skulle möta Julianna Peña som hade blivit deras tredje möte. Men Peña var tvungen att dra sig ur den planerade matchen på grund av en revbensskada. Så istället för att mötas i buren, fick hon bevittna Nunes tillkännage sin pensionering.

I scared you so bad into retirement. Personally, Congratulations. Professionally, wtf was that? #UFC289

— Julianna Peña (@VenezuelanVixen) June 11, 2023

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Besviken, men inte förvånad

”Jag borde kallas Mystic Peña, för jag har magiska krafter” sa Peña till MMA Hour. Hon fortsatte med ”Jag sa redan i april att Nunes stod med ena foten utanför dörren, och att hon kommer gå i pension. Och du ser, jag hade rätt”.

Hon sa också ”Det var en del av mig som verkligen ville storma in i buren när hon berättade att hon går i pension. Men min tränare sa ”gör det inte”. Även om det ekade i mitt huvud ”gå in nu, nu, nu” så lät jag bli”.

Peña meddelar också att hon är redo att slåss om titeln i bantamvikt, även om det inte blir Nunes hon möter i buren. ”Det är bara en tidsfråga innan bältet sitter runt min midja”.

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Juliana Peña ville storma buren när Amanda Nunes meddelade sin pension! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela