Justin Gaethje öppnar upp om omfattande operationen: “Livet har varit ett helvete!”MMAnytt.se

Justin Gaethje (23-4 MMA, 6-4 UFC) vägrar att ge upp sin dröm om att någon gång vinna lättviktstiteln i UFC. Amerikanen har utmanat om titeln två gånger tidigare, men förlorat båda gångerna. Först mot UFC-legenden Khabib Nurmagomedov och senast mot brasilianaren Charles Oliveira. Trots nederlagen är Gaethje helt inställd på att kämpa sig tillbaka till toppen av divisionen, men först måste han genomgå en näsoperation. Den tidigare interimmästaren i lättvikt har dragits med en nässkada i över ett decennium. Den 14 juli kommer han att behöva genomgå en operation. – Jag kommer att opereras den 14 juli, sade Gaethje till MMA Junkie. Jag kommer behöva någon månad att återhämta mig för att komma tillbaka till jobbet. Jag tror att jag kommer tillbaka, antingen […]

The post Justin Gaethje öppnar upp om omfattande operationen: “Livet har varit ett helvete!” appeared first on MMAnytt.se.

Dela