Dyk djupt in i den blodiga arena med vår 400:e episod i Käftmässpodden. Lyssna på våra kampsportexperter Alexander Brodal och Sia Harjemi när de diskuterar och analyserar den intensiva matchkort UFC 298.

I episoden tar värdarna upp taktiken som fighters använder och hur detta påverkar deras framtid inom UFC-rankningen. Diskussionen rullar utmed spåret för att förstå ringrost, betydelsen av regelbunden vila och förberedelse.

Värdarna beskriver också hur fighter som omvänder karriären till influencers och hur detta påverkar sporten samt publiken. I detta avsnitt tar vi också en närmare titt på Jeff Neals utmaningar och den oslagbara Fight IQ:n.

Till sist rör värdarna sig till Matchminut-fasen där de pratar om vilka de tror kommer att vinna i kommande matcher som Whittaker vs Costa och Volkanovski vs Tuporia, vilka taktiker de kan använda och potentiella utmaningar de möter.

Lyssna på vårt 400:e avsnitt av Käftmässpodden för att ta del av detaljerade MMA-analyser, förutsägelser och mycket mer!

Dela