Brasiliens Vicente Luque har fortfarande förhoppningar om att gå match på helgens stora gala UFC 296. Kevin Holland har erbjudit sina tjänster.

Kevin Holland anmäler sitt intresse

Den erfarna welterviktsfajtern Luque var schemalagd att möta Ian Machado Garry natten till söndag på T-Mobile Arena i Las Vegas, men den matchen ställdes in eftersom Machado Garry drabbades av lunginflammation. Bara dagar före galan verkar det som att Luque måste vänta tills nästa år för att återvända till oktagonen, men den alltid aktive Holland har erbjudit sig att kliva in och hålla kvar Luque på matchkortet.

På onsdagen gav Holland en känga till Machado Garry i sociala medier, samtidigt som han föreslog i en medföljande bildtext att han skulle kliva in som ersättare för att möta Luque i en match i catchvikt 180-pound.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av kevin holland (@trailblaze2top)

Brasilianaren tackar ja till utmaningen

MMA Fighting’s Mike Heck kontaktade Hollands manager Oren Hodak från KO Reps. Han bekräftade att de tog kontakt med UFC på onsdagskvällen för att meddela att Holland är allvarligt inställd på att gå match i samband med UFC 296.

Via ett eget inlägg på sociala medier accepterade Luque utmaningen från Holland och klargjorde även att han kan tänka sig att möta amerikanen i den föreslagna viktklassen.

I nuläget har UFC inte kommenterat huruvida Luque kommer få vara kvar på matchkortet eller om Holland, i så fall, kommer stå för moståndet.

The post Kevin Holland vill rädda inställda matchen på UFC 296 appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela