Det blev ingen match för ”Borz” under den föregående månanden. Läs Khamzat Chimaevs ord efter sjukdomsperioden här.

Khamzat Chimaevs ord efter sjukdomsperioden – ’Ska visa vem Kungen är’

Chimaev är fortsatt obesegrad i så väl UFC som i sin professionella karriär. 13 raka vinster har det blivit sedan debuten 2018 och sju av dessa fajter har ägt rum under UFC:s flagg. 30-åringen var väldigt aktiv under sin första tid i världens största MMA-organisation, men har inte klivit in i buren vid särskilt många tillfällen under de senaste åren. Han har också dragit sig ur från fyra inbokade matcher i UFC.

Den ursprungliga tanken var att ”Borz” skulle tävla mot den tidigare mellanviktsmästaren Robert Whittaker under den gångna månadens UFC Saudiarabien. Chimaev drog sig dock ur den matchen på grund av en ospecificerad sjukdom.

Nu har han publicerat ett inlägg på svenska via sitt Instagram-konto. Där berättar ”Borz” att han snart kommer återvända och visa alla vem ”Kungen” är.

Hårda tider skapar starka män. Jag har aldrig haft det lätt eller väntat på att det ska bli enklare. Ska visa snart igen till er alla vem är Kungen här.

Chimaev bodde i Sverige när han inledde sin professionell MMA-karriär och representerade Sverige under sina första år i UFC. Sedan 2023 representerar han dock Förenade Arabemiraten inne i buren.

Det återstår att se när ”Borz” kommer bokas in för sin nästa match. Via klipp på sociala medier kan man dock se att den topprankade fajtern är tillbaka i träning igen.

The post Khamzat Chimaevs meddelande till sina svenska fans appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela