Nick Diaz har inte tävlat sedan september, 2021. Nu verkar det som att amerikanen ligger i hårdträning tillsammans med en av UFCs tungviktsprofiler.

Nick Diaz tränar tillsammans med Derrick Lewis

Nick Diaz, storebror till Nate Diaz, har varit borta från rampljuset sedan han förlorade sin senaste UFC-match mot Robbie Lawler i september 2021. Senare avslöjade hans tränare att den  Stockton-fightern hade lidit av en allvarlig nackskada som påverkade hans prestation.

En återkomst till kampsporten lovades, men hittills har ingenting konkretiserats.

Det är därmed oklart vad som väntar härnäst för profilen, men Diaz ser definitivt ut att vara i tillräckligt bra form för att gå ännu en match. Nya bilder som han har lagts upp på fighterns Instagram-konto visar honom trimmad som vi sällan har sett honom tidigare. Han har en sexpack och välsvarvade sidomuskler. Den äldre Diaz-brodern fylld 40 år under augusti månad.

Han tränar också tillsammans med  den, någon överraskande, UFC:s tungviktare Derrick Lewis. ”The Black Beast” har tidigare varit känd för att avstå från tuffa kardio-pass. Han har dock tagit sin träning allt mer seriöst under de senaste åren. Nu springer han sida vid sida med Diaz, som är välkänd för att delta i triathlons.

Läsaren kan kolla in bilderna i Instagram-inlägget nedan.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Nick Diaz (@nickdiaz209)

The post Kolla in Nick Diaz kroppförvandling på nya bilder med tungviktsprofilen appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela