Under nattens UFC Vegas 75 tog Arman Tsarukyan hem en seger. Strax därefter befann han sig på Twitter för att kritisera Michael Chandler.

Arman Tsarukyan tror inte att Conor McGregor kommer möta Michael Chandler

I samband med UFC Vegas 75 ställdes Tsarukyan mot Joaquim Silva och den förstnämnda tog hem segern via ground and pound i fightens tredje och sista rond. Efter drabbningens slut valde dock Tsarukyan att rikta uppmärksamheten uppåt i UFCs officiella ranking för lättviktsklassen.

Den åttonderankade Tsarukyan delade med sig av sina tankar angående den femterankade Chandlers nästa match.

Chandler och den tidigare dubbelmästaren Conor McGregor agerar just nu huvudtränare i samband med årets säsong av The Ultimate Fighter. Den ursprungliga tanken var att utövarna skulle ställas mot varandra inne i buren efter säsongens slut. Den potentiella fighten har dock skjutits upp vid flera tillfällen, eftersom McGregor ännu inte har återinträtt i anti-dopingbyrån USADAs testpool.

Tsarukyan hävdade att Chandler är lika krokad som sitt fight-IQ om han verkligen tror att den ovannämnda matchen kommer bli av.

Hey @MikeChandlerMMA if you think the fight with Conor is still happening you are as dumb as your fight iq

McGregor måste ingå i testpoolen under en period av sex månader innan han har tillåtelse att återvända till buren. Under den ovannämnda perioden måste han även kunna visa upp åtminstone två negativa provresultat. Via Tsarukyans Twitter-konto.

Irländaren är anmäld för våldtäkt och kidnappning

McGregor befann sig på en av årets NBA-finaler mellan Miami Heat och Denver Nuggets. Först skapade irländaren rubriker genom att skicka en maskot till sjukhus och därefter framgick det att en kvinna har anmält den tidigare dubbelmästaren för bland annat våldtäkt och kidnappning.

McGregor har inte gått match sedan juli, 2021. Han har förlorat tre av sina fyra senaste matcher inne i buren och står med ett totalt matchfacit som lyder 22-6-0.

The post Kritiken mot Michael Chandler – ”Då är du lika korkad som ditt fight-IQ” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela