FCR 16 har fått sig ännu en intressant matchning när Wolf Packs Baysangur Makaev återvänder för att ta sig an Theo Alvaro Bashford.

Baysangur Makaev vs. Theo Bashford

FCR 16 fortsätter att byggas på med spännande matchningar. Det senaste tillskottet är Baysangur Makaev, som tränar tillsammans med Khamzat Chimaev som en del av det beryktade ”Wolf Pack” som uppstått i Allstars lokaler. Mot honom ställs den obesegrade Theo Alvaro Bashford.

Makaev har gått två proffsmatcher, varav en slutade med vinst samt en med förlust. I debuten blev han knockad av Samuel Bark, men kunde därefter följa upp nederlaget med en dominant seger mot Pawel Szumlas.

Theo Bashford har likt Makaev gått två matcher, men med skillnaden att han lyckats kamma hem vinsten i samtliga. Han kommer från samma stall som landsmannen Hecher Sosa, som också tävlar för FCR.

FCR 16 – Tillfälligt matchkort

Galan ser ut att mynna ut i en riktig storgala med svenska mått mätt. Bland annat ser vi Nabbe Malki återvända tillsammans med Hammarbyklacken med sig. Utöver det får vi se Liam Pitts kliva in i buren efter ett år ifrån sporten.

Andreas Gustafsson återvänder, efter succén i polska KSW, till svensk mark för att gå huvudmatch. Ännu har ingen motståndare blivit officiell.

Tillfälligt matchkort

Andreas Gustafsson vs. TBA
Nabbe Malki vs. Ebrima Faal
(A-klass) Liam Pitts vs. Enes Ahmemulic
Zoran Milic vs. Rohulla Yousofi
Raymond Johansson vs. Dimitris Dimitriadis
Baysangur Makaev vs. Theo Bashford

Biljetter till eventet går att köpa här.

The post Laddad matchning bokad till FCR 16 – Wolf Pack-medlemmen möter obesegrad spanjor appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy