Nyheter


Liam Pitts tvingas dra sig ur Allstars Fight Night: ”Förhoppningsvis bokas matchen om…”

Publicerat 26 juni, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Jonathon MicahelNu på lördag den första juli äger Allstars Fight Night (AFN) 1 rum i Stockholm – men kommer dessvärre att göra det utan den stigande stjärnan Liam Pitts

Maximum Sports har erhållit exklusiv information från en säker källa som informerar om att Pitts har skadat sig och tvingats hoppa av den planerade matchen mot Fabian Long

– Tyvärr har Liam skadat sig och tvingats dra sig ur, berättar källan för Maximum Sports. Det kommer inte bli någon ersättare men förhoppningsvis bokas matchen om till nästa gala i augusti!

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Kommer från andra raka vinsten

Pitts vann junior-SM i brottning och gjorde sin MMA-debut mot Halmstads Noah vann Pitts ett solklart enhälligt domslut på Fight Club Rush (FCR) 11. Sist han var aktuell var på FCR 16 där han besegrade den svenske B-klassmästaren Enes Ahmemulic via ett övertygande domslut. 

Long är något av en doldis men är utan tvekan en oslipad diamant med otroligt mycket potential. Han representerar Kemjoh Hapkido TKD Klubb Ådalen och har besegrat toppfighters som Daniyal Shamkhalov och Raham Kafaei.

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem vinner om Liam Pitts och Fabian Long möts på Allstars Fight Night 2? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Liam Pitts tvingas dra sig ur Allstars Fight Night: ”Förhoppningsvis bokas matchen om…” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela