Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Lina Länsberg förlorar mot Karol Rosa på UFC 280MMA & UFC NYHETER – SVERIGE

Det blev en förlust för Sveriges Lina Länsberg (10-7) mot Karol Rosa (16-4) på UFC 280.

Lina Länsberg förlorar genom domslut på UFC 280

Svenskan öppnade kvällens kort tillsammans med Brasiliens Karol Rosa. Lina inledde bra genom att sänka sin motståndare inom en minut men sen blev det uppförsbacke. Läs referat från matchen nedan.

Rond 1

Lina träffar med en fin höger i början på ronden och sätter Karol på backen snabbt. Brassen är den större av de två och det blir intressant att se ifall det kommer att påverka matchbilden. Rosa får in ett fint höftkast efter en stund i clinchen, Rosa kontrollerar men får inte iväg särskilt mycket offensiva attacker innan ronden tar slut.

Rond 2

Rosa dyker på benen ett par sekunder in i ronden och etablerar topposition i halvguard. Karol ställer sig upp och Lina är på väg upp när Karol skickar iväg ett knä som träffar huvudet. Domaren går in, bryter och kallar in läkaren. Lina ser inte så påverkad ut och vill fortsätta. Domaren tar en poäng från Karol. Lina försöker komma igång på fötterna men Karol tajmar nedtagningen igen och vi är tillbaka på backen. Karol ställer sig upp och slänger sig på ett rullande fotlås men tiden går ut.

Rond 3

Karol håller den här ronden stående och den första halvan av ronden spenderas i clinch med Lina mot burväggen. Linas hörna ropar efter armbågar men Lina lyckas inte hitta en ren träff. Karol skruvar upp tempot mot slutet av ronden med tunga slag och armbågar, som till stor del hittar målet.

Karol Rosa besegrar Lina Länsberg via enhälligt domslut (29-27, 29-27 och 28-28)

The post Lina Länsberg förlorar mot Karol Rosa på UFC 280 appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy