Logan Paul och Jake Paul gör nu narr av Nate Diaz efter att denne varit inblandad i en fysisk konfrontation på Bourbon Street i New Orleans.

Diaz närvarade vid Misfits Boxing 6 som anordnade på XULA Convocation Center i New Orleans, Louisiana. Diaz var där för att stötta sin långvarige lagkamrat Chris Avila som tog hem en seger via enhälligt domslut mot Paul Bamba. Väl där tog Diaz mycket plats då han bland annat kastade en vattenflaska mot realitystjärnan Chase DeMoor som befann sig i publiken.

Den tidigare titelutmanaren i UFC stannade dock inte där. Utanför arenan var Diaz sedan inblandad i ett gatuslagsmål. Han uppges då ha hamnat i handgemäng med TikTok-användaren och Logan Paul-dubbelgångaren  Rodney Peterson. Denne har hävdat att han blev strypt medvetslös och visade i en video ett sår i nacken.

Paul-bröderna fick nys om vad som hänt och Jake Paul delade en vide där de skämtade om slagsmålet. I klippet återskapar Jake Nate Diaz strypgrepp på sin bror Logan. Väl där gav Jake Paul sin bror en snorkel som tillät för att hjälpa honom andas när han blir utstrypt.

Nate Diaz choking Logan Paul RESPONSE.

Spread for safety!! pic.twitter.com/jh0jtJ2FP5

— Jake Paul (@jakepaul) April 22, 2023

The post Logan och Jake Paul hånar Nate Diaz efter gatuslagsmålet appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy