Nyheter


Magnus ”Crazy Viking” Andersson möter supertalangen Joe Ryan – på kort varsel!

Publicerat 1 juni, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Chris ÖnnerbyFör tillfället är den unge britten Joe Ryan en av de hetaste talangerna från England och givetvis var svenske Magnus ”Crazy Viking” Andersson villig att ställa upp på kort notis för ett möte när det behövdes! 

Andersson blev nyligen tillfrågad att ställa upp mot Ryan på Liam Harrissons thaiboxningsorganisation Hitman Fight League redan nästa helg den tionde juni. 

– Joe Ryans motståndare drog sig ur från deras match och jag fick erbjudandet att möta honom om WMO-titeln. Givetvis sa jag ”ja”. Ni kommer se en ny version av ”Crazy Viking” i den här fajten, skrev Andersson på sociala medier. Redo för krig. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Båda två oerhört meriterade

Halmstads Andersson är flerfaldig svensk mästare i thaiboxning och har även vunnit titlen i Lion Fight. Utöver det har ”crazy Viking” vunnit både EM- samt VM-silver och utmanade Petchmorakot Petchyindee om titeln i ONE Championship. Andersson förlorade ONE-matchen men har sedan dess gått vidare till att vina över Bruno Gazani i Glory. 

Ryan är ISKA-världsmästare samt tvåfaldigthaiboxningsvärldsmästare i IFMA. Han har dessutom vunnit två Europamästerksap i WBC. 

Tidigare i år var det tänkt att svenske Sanny Dahlbeck skulle utmana Ryan om titeln, men matchen ställdes in på grund av skada.

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Hur går det för Magnus Andersson mot Joe Ryan? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Magnus ”Crazy Viking” Andersson möter supertalangen – på kort varsel! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela