I Arizona blev en MMA-fighter utmanad av en man som påstod att BJJ inte funkar mot honom. Se resultatet nedanför.

Man utmanade MMA-fighter

Fenomenet att utmana professionella fighters har funnits så länge kampsporter utövats. På senare år har flertalet klipp cirkulerat på internet där troll och kritiker utmanar diverse atleter i deras respektive sporter.

Nyligen utmanade en man i Arizona en lokal MMA-fighter med svart bälte i BJJ. Han påstod att grappling inte funkar mot honom, något han planerade att visa på mattan. En viss förvirring syntes hos utmanaren när fightern började sittandes på marken. Efter att ha kopplat ett armlås släppte fightern självmant och förklarade för den förvirrade utmanaren hur han redan hade förlorat. Återigen prövade de men denna gången markerades vinsten med en klapp från utmanaren.

Arizona man challenges a MMA fighter and BJJ black belt saying “BJJ won’t work on him”

Did it work? pic.twitter.com/EUxfqXeISh

— BJJotter (@JiujitsuOtter) March 29, 2023

Olikt den stämning som ofta fyller lokalen vid liknande situationer genomfördes hela utmaningen med en lättsam lekfullhet. I klippet syns det hur båda skrattar efteråt.

Ett känt exempel där det funnits mycket mer fientliga intentioner var då boxaren Deontay Wilder antog utmaningen från ett internet-troll som skickat näthat mot tungviktarens dotter. Specifikt skrev han hånfulla meddelanden om dotterns medfödda ryggskada samt rasistiska kommentarer mot Wilder och hans familj. Detta tog tungviktaren inte lätt på och när de två möttes i verkligheten passade han på att läxa upp trollet.

The post Man utmanar MMA-fighter – ”BJJ funkar inte på mig” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy