En polisanmälan har lämnats in gällande bland annat våldtäkt och kidnappning. Den tidigare dubbelmästaren Conor McGregor är utpekad som förövare för de potentiella brotten.

Michael Chandler kommenterar misstankarna

McGregor har figurerar i flera rubriker efter att irländaren besökt en av årets NBA-finaler. Först skickade irländaren en maskot till sjukhus. Därefter anmälde en kvinna McGregor för flera grova brott. Bland annat sexuella övergrepp.

Kvinnans advokat, Ariel Mitchell, har hävdat att händelsen inträffade efter att NBA-matchen hade avslutats. Enligt anmälan blev den påstådda offret separerad från sin vän av NBA och Miami Heats säkerhetspersonal och sedan eskorterad till herrarnas toalett där Conor McGregor och hans säkerhetspersonal redan befann sig. En video visar dock att irländaren själv tar med sig kvinnan till en annan plats. Det är dock oklart om det är vid samma tidpunkt som anmälan syftar till.

Det hävdas sedan att irländaren tvingade kvinnan att delta i oralsex mot hennes vilja.

Miami Police Department har inlett en utredning i ärendet. McGregor, 34 år gammal, förnekar alla anklagelser rörande händelsen. UFC inväntar vad den pågående utredningen kommer sä innan man kommenterar saken ytterligare.

Under en frågestund blev Michael Chandler tillfrågad om de senaste anklagelserna mot sin motståndare, varpå han uttalade. Amerikanen hävdade att det finns ”Mycket suspekta detaljer” kring ärendet.

Förväntas möta varandra inne i buren

Chandler (23-8 MMA) och McGregor (22-6 MMA) är huvudtränare i reality-serien The Ultimate Fighter 31 som pågår just nu. De två utövarna är planerade att mötas i buren efter avslutningen av säsongen, men inget datum, tid eller plats har bekräftats av organisationen.

McGregor måste återinträda i anti-dopingbyrån USADAs testpool och befinna sig i den under en period av sex månader. Innan dess får han inte gå match i UFC.

The post Michael Chandler reagerar på våldtäktsanklagelser mot Conor McGregor appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela