Nyheter


Michael Chandler utmanad av gamla ärkerivalen Eddie Alvarez: ”Så länge som jag andas…”

Publicerat 22 juni, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezDet verkar som att det planerade mötet mellan Michael Chandler och Conor McGregor inte blir av i år och nu har den forne Bellator- och UFC-mästaren Eddie Alvarez sträckt upp handen, villig att hålla sin gamle rival sysselsatt. 

Det var tidigare i veckan McGregor inte skrivit upp sig för testing med antidopingkommissionen USADA. Det innebär att McGregor inte kommer kunna tävla mot Chandler i år. 

– Hej Michael Chandler du kommer aldrig vara utan en potentiell motståndare så länge som jag andas, kompis, skrev Alvarez. Dana White, UFC vet dealen.

Hey @MikeChandlerMMA you’ll never be without a potential opponent as long as I am still breathing buddy . @danawhite @ufc know the Deal #trilogytime #3

— Eddie Alvarez (@Ealvarezfight) June 21, 2023

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Står 1-1

Chandler och Alvarez hade den största och mest välkända rivaliteten i Bellator när de var aktiva inom den organisationen.

Den första gången de möttes var i november 2011 då Alvarez var regerande mästare. Chandler kom in som underdog men men överträffade alla möjliga förväntningar. Herrarna bjöd på ett legendariskt krig där Chandler skrällde med en submissionvinst i den fjärde ronden. 

I returmatchen gick herrarna tiden ut i ännu en vilt underhållande tillställning. Alvarez kammade hem en vinst via delat domslut och fick kontrakt med UFC kort därefter. 

Alvarez är för tillfället inte under kontrakt med UFC, men han verkar uppenbarligen vara villig att återvända för en trilogi. 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vill du se ett tredje möte mellan Michael Chandler och Eddie Alvarez?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Michael Chandler utmanad av gamla ärkerivalen: ”Så länge som jag andas…” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela