Till helgen kommer Ola Jacobsson gå match i samband med årets MMA SM i Skövde. Eventet markerar det sista svenska mästerskapet som amatör för Jacobsson.

Ola Jacobsson om utmaningen till Fabian Misk

Under fredagen drar årets semifinaler i MMA SM rum på Valhall i Skövde. I en av semifinalerna ställs Jacobsson mot Fighter Centres IFs Ratko Tomic.

Jacobsson kommer senast från en imponerande vinst i samband med Wolf Fight Promotion 6. Då hoppade Halmstadssonen upp en viktklass med kort notis för att ställas mot Dennis Fränberg. Den förstnämnda säkrade vinsten via en submission i matchens första rond. I en kommentar till Kimura delade Jacobsson med sig av sina tankar kring matchen.

Det kommer alltid finnas någon stackare som kommer försöka ta ner mig även om de inte borde

Efter den ovannämnda matchen skickade Jacobsson iväg en utmaning till Fabian Misk.

Han skrev till mig att han ville möta mig när som, var som, och i -77.1 kg. Väldigt trevlig kille. Men efter min match på Wolf så ville han helt plötsligt mötas i september, i 84 kg och om Wolfs titel (ett bälte som i nuläget innehas av Kalmars Tor Sohlström), så det lär inte bli så mycket utav den matchen på ett bra tag. Eftersom det här är mitt sista år som amatör så är det även sista chansen för SM. så jag ska bara göra det bästa av situationen.

Även Misk kommer tävla i samband med årets SM. Under fredagens semifinaler ställs Söders Fight Gym-utövaren mot Nicklas Gerhald Carreré Källman från STHLM Shoot & Loyalty Muay Thai Förening. Drabbningen går i B-klass -77.1 kg.

Årets SM upplevs antingen på plats eller via Fighter Play. Både morgondagens semifinaler och lördagens finaler drar igång 17:00.

The post MMA SM 2023: Ola Jacobsson – ”Det kommer alltid finnas någon stackare som kommer försöka ta ner mig” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy