Nate Diaz öppnar upp om bråket med UFC-chefen – på nattklubben!MMAnytt.se

Nate Diaz öppnar upp om när han nästan hamnade i slagsmål med UFC-chefen Dana White på en nattklubb! Relationen mellan Diaz-bröderna och White har varit spänd ibland, men oftast har de kommit bra överens, åtminstone enligt de själva. Det var inte fallet under en efterfest efter den sista inspelningsdagen för säsong 20 av realityserien The Ultimate Fighter, där Anthony Pettis och Gilbert Melendez coachade. – Det är ingen som kan säga åt mig vad jag måste göra, sade Diaz i en ny intervju med ESPN-reportern Brett Okamoto. Jag spöade nästan Dana White i en klubb en gång. Du borde ha sett det! Berättade han någonsin om det för dig? Du borde fråga honom. Han snackade skit och tjafsade. Jag var arg på honom, men jag borde […]

The post Nate Diaz öppnar upp om bråket med UFC-chefen – på nattklubben! appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy