Sedan tidigare är det känt att Khamzat Chimaev träffade Zlatan Ibrahimović på Allstars Training Center i Stockholm. Nu har Chimaev själv delat med sig av en video från mötet.

Zlatan Ibrahimović – ”Nu är jag pensionär”

Chimaev publicerade nyligen en video som innehåller en träningssession och ytterligare klipp från UFC-fighterns möte med den legendariska fotbollsspelaren Ibrahimović.

Efter en träningsvideo med Chimaev, Bilal Tipsaev (5-2-1) och den nykrönta OKTAGON-mästaren Felipe Lima (12-1-0) får vi ännu en inblick i den tidigare fotbollsspelarens besök till klubben.

Sedan tidigare vet vi att Ibrahimović överlämnade en tröja till Chimaev med följande text.

Till Khamzat med all glädje och lycka. Smash everybody.

Den tidigare landslagsmannen delade även med sig av några väl valde ord i samband med överlämningen.

Den här är din. Om det betyder någonting, det avgör du själv … Nu är jag pensionär. Jag hade den när jag var aktiv.

Läsaren kan ta del av den nypublicerade videon i klippet nedan.

Ibrahimović pensionerade sig officiellt från fotbollen i juni, vid 41 års ålder.

Khamzat Chimaev möter Paulo Costa under UFC 294

Efter mycket om och men stod det till sist klart när Chimaev skulle återvända till buren. Den första matchen sedan september, 2022, kommer äga rum i samband med UFCs nästa besök till Abu Dhabi. Galan går under namnet UFC 294.

Allstars-fightern kommer ställas mot Brasiliens Paulo Costa i i en mellanviktsdrabbning. I galans huvudmatch står det vakanta lättviktsbältet på spel. Den nuvarande bälteshållaren Islam Makhachev kommer ställas mot den tidigare mästaren Charles Oliveira.

Chimaev är obesegrad i både UFC och i sin professionella karriär. 29-åringen, som har sex raka vinster i UFC, står med ett totalt matchfacit som lyder 12-0-0.

The post Ny video visar Zlatan Ibrahimovićs gåva och ord till Khamzat Chimaev appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela