Kendrick Lamar har setts träna boxning under sin pågående konflikt med Drake. Nu har odds släppts inför den potentiella matchen.

Kommer Drake och Kendrick Lamar mötas inne i ringen?

Enligt BetOnline.ag har hypotetiska spelodds släppts för en möjlig boxningsmatch mellan Kendrick Lamar och Drake.

Få har undvikit att läsa eller höra om den pågående fejden mellan Drake och Lamar på sistone. De två musikikoner har gått fram och tillbaka mot varandra på olika sätt, vilket har fångat allmänhetens fantasi under processen.

Nu har det tagits ett steg längre, med Drake och Lamar som slängs ihop i hypotetiska spelodds för en framtida boxningsmatch.

Drake vs Lamar: Spelodds

Drake: 1.83
Kendrick Lamar: 1.83

Som läsaren kan se är det en jämn match enligt spelbolaget. Ingen vet egentligen vad man ska förvänta sig om de två skulle kollidera, särskilt med tanke på hur personligt det har blivit mellan dem. Lamar har tränat boxning under flera års tid och Drake är en kampsportsfantas som ofta satsar stora pengar i samband med event och galor.

I all sannolikhet kommer vi inte att se detta förverkligas. En planerad boxningsmatch med miljontals åskådare runt om i världen skulle medföra många risker. Drake och Lamar har båda mycket att förlora när det gäller deras offentliga image, och för tillfället förväntar vi oss att se den här stanna bakom stängda dörrar – för det mesta.

The post Odds släppta för boxningsmatch mellan Kendrick Lamar och Drake appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela