En match mellan miljardärerna Elon Musk och Mark Zuckerberg verkar vara på gång och oddsen har släppts inför den potentiella matchen.

Elon Musk möter Mark Zuckerberg

Under den föregående veckan berättade UFC-presidenten Dana White att det pågår seriösa samtal om en match mellan två av världens kändaste personer. Musk mot Zuckerberg. Under en intervju med TMZ berättade White att båda miljardärerna är ”dödligt seriösa” när det kommer till att ställas mot varandra inne i buren.

Den möjliga fighten har mött både positiv och negativ feedback i fightingvärlden. Jon Jones och George St. Pierre har båda erbjudit sig att träna med miljardärerna inför deras drabbning. Utövare som Andreas ”Bane” Gustafsson har kritiserat den eventuella matchen och kallat den ett förlöjligande av genuina fighters.

”Vi håller Zuckerberg som favorit”

Nu har oddsen inför drabbningens släppts. Spelbolaget Unibet har satt Zuckerberg som favorit till att ta hem segern i en potentiell match. Ett rakt vinnarspel på Zuckerberg ger i nuläget 1.40 gånger insatsen tillbaka. Ett motsvarande spel på Musk ger 2.75 gånger pengarna tillbaka. I ett uttalande till Kimura berättade Unibet om bolagets tankar kring oddssättningen.

Vi håller Zuckerberg som favorit då han både är yngre och tränar regelbundet kampsport med en MMA-tränare, Khai Wu. På nuvarande nivå skulle Elon Musk vara en stor underdog, hans enda kampsportserfarenhet är från hans skoltid medans Zuckerberg har bättre fysisk form och tränar MMA regelbundet.

Det är i nuläget oklart när den eventuella matchningen kommer äga rum. White har dock redan tryckt upp t-shirts inför eventet.

Vem tar hem fighten?

The post Odds släppta för Elon Musk vs Mark Zuckerberg – ”Stor underdog” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela