Jake Paul (6-0) och Tommy Fury (8-0) möter varandra den 25 februari. 

Jake Paul vs. Tommy Fury – Tredje gången gillt?

Ännu en gång har en match mellan Jake Paul och Tommy Fury blivit bokad. Man har tidigare försökt ordna ett möte mellan de två, men har vid två tillfällen blivit tvugen att stryka matchen.

Ariel Helwani laddade på sin Twitter upp ett inlägg där han bekräftade nyheten.

Jake Paul vs. Tommy Fury is a done deal for Feb. 25, per sources.

— Ariel Helwani (@arielhelwani) January 17, 2023

Två år i görningen kommer rivalerna till slut kunna kliva in i ringen för att göra upp. Första matchen blev inställd då Fury vart skadad, andra matchen för att Fury blev nekad inträde i USA. Enligt The Sun kommer matchen äga rum i Saudiarabien.

Ett steg upp i motstånd

De båda har kritiserats flitigt för motståndarna de mött genom karriären. Fram tills att Paul besegrade Anderson Silva hade han enbart mött debutanter. Det ska dock tillägas att somliga hade erfarenhet i andra kampsporter. Både Tyron Woodley och Ben Askren har hållit titlar i olika MMA-organisationer, men var där aldrig kända för deras boxning.

Tommy Fury mötte även han senast sin mest meriterade motståndare. Polska Daniel Bocianski hade när han mötte Fury enbart en förlust i kontrast till sina tio vinster.

Då Fury och Paul har tagit ett varsitt steg upp i motstånd kanske timingen är perfekt för den otursdrabbade matchningen?

Vem tror ni vinner?

The post OFFICIELLT: Jake Paul vs. Tommy Fury blir av i Februari appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela