Efter Alex Pereira’s imponerande vinst mot Jiri Procházka under UFC 303 har Magomed Ankalaev, en av de enda i divisionen som inte åkt på stryk av Pereira, lovat att knocka honom.

Lovar att knocka Pereira

Pereira lyckades med sitt andra titelförsvar i lätt tungvikt under UFC 303. Han besegrade Jiri genom TKO genom en stenhård huvudspark följt av en ground-and-pound. Några dagar senare har kommentarerna börjat bubbla upp på X (tidigare Twitter) från Magomed Ankalaev.

Ankalaev är den en av de enda topputmanarna i divisionen som inte blivit slagen av Pereira. Vilket gör det väldigt sannolikt att de två fajterna möter varandra snart.

I och med detta har Ankalaev börjat kasta ur sig kommentarer på X där han gång på gång lovar att han kommer knocka Pereira. Han är en vass grappler men verkar inte vara rädd för att stå upp mot den föredetta Glory-mästaren.

@Mickmaynard2 @danawhite I will do the same thing to Alex. I promise you. https://t.co/fz3mBikwfW

— Magomed Ankalaev (@AnkalaevM) July 9, 2024

Ankalaev håller inte tillbaka och lovar inte bara att han kommer att knocka UFC-stjärnan, utan att han kommer att göra det innan årets slut. Hans X-konto är fyllt med kommentarer kring hur han kommer att bemästra den nuvarande titelhållaren. Inget snack om att han är riktigt hungrig på en match.

No UFC fighter has shined brighter than Alex Pereira so far in 2024. @MeganOlivi & @MikeBohn give ”Poatan” his flowers at the mid-year awards. pic.twitter.com/yuTE3hJtua

— MMA Junkie (@MMAJunkie) July 9, 2024

Tycker du att Ankalaev är värd en match mot Pereira i år, eller står någon annan högre upp på listan?

The post Pereira’s toppmotståndare lovar att knocka honom innan årets slut appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela