Nyheter


Publikfavoriten Nermin Mehmedagic återvänder för ny match på hemmaplan!

Publicerat 31 augusti, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezGöteborgsgalan Zone Pro League (ZPL) återvänder med organistionens sjätte gala, vilket äger rum den sjätte november på Trädgår’n, och nu är den första fightern annonserad: den lokala stjärnan Nermin Mehmedagic (1-0)!

Det var ZPL som annonserade matchen själva via sociala medier, motståndet är ännu inte officiellt. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Otur med avbokade matcher 

Mehmedagic är en stjärna på sociala medier med över 245,000 följare på instagram! Han har dessutom ett framgångsrikt förflutet i det svenska MMA-landslaget. 

I aril förra året gjorde Mehmedagic sin proffsdebut mot Tobias Bohlin i en spännande match som svängde fram och tillbaka. I slutändan segrade Mehmedagic via rear naked choke i den första ronden. 

Sedan dess har Mehmedagic upplevt otur med flera inställda matcher på grund av bland annat skador. 

Det återstår att se vem som bokas som motståndare i Mehmedagics återkomst. 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem vill ni se Nermin Mehmedagic mot på ZPL 6?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Publikfavoriten från Göteborg återvänder för ny match på hemmaplan! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela