Nyheter


Publikfavoriten ”Freddy Krueger” återvänder till legendariska arenan mot Yuto Numponthep

Publicerat 7 juni, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stev BonhageOm det är något som är säkert så är det att svenske Freddy ”Krueger” Castro Gonzalez kommer att tävla om det finns möjlighet – vilket det nu finns mot japanske Yuto Numponthep!

Castro vs Numponthep kommer att äga rum nu på lördag den tionde juni på världsberömda Rajadamnern World Series. Rajadamnern och Limpinee är de två största och mest legendariska arenorna för thaiboxning. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Söker tredje segern i Thailand

Castro åkte till Thailand tidigare i år för att träna under den berömda coachen Chris Forster på Venum Gym.

Sedan dess har ”Freddy Krueger” – som är svensk mästare i både thaiboxning och kickboxning – gått tre matcher. Svensken vann sina två första matcher, varav en via spektakulär knockout. 

I sitt senaste framträdande ställdes Castro mot  Jawsuayai Sor. Dechaphan – en erfaren toppfighter med över 70 gångna matcher med drygt 50 vinster. Trots att han blev sänkt så tog Castro sig upp och lyckades även vinna den sista ronden i uppförsbacke.

Dessvärre räckte det inte för seger och Castro förlorade ett domslut, men imponerade många även i nederlag. 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Hur går det för Freddy Castro Gonzalez mot Yuto Numponthep?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Publikfavoriten ”Freddy Krueger” återvänder till legendariska arenan! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela