Publikfavoriten lämnar MMA – för WWE: “Jag är en superstjärna”MMAnytt.se

MMA-fightern Valerie Loureda (4-1 MMA) bekräftade tidigare i veckan att hon har skrivit på för WWE. Den 23-åriga stjärnan har redan börjat träna på WWE Performance Center i Orlando och förväntas göra debut nästa månad.  – Jag är nu en WWE-superstjärna, sade Loureda i The MMA Hour. Det känns som att mina drömmar har slagit in. Mina föräldrar kom till det här landet för att ge mig chansen att leva den amerikanska drömmen, nu är det dags för mig att ge tillbaka. Loureda började sin kampsports-karriär med Taekwondo, hon skulle senare att ta en plats i det amerikanska olympiska laget. 23-åringen skrev på för Bellator år 2018 och gjorde sin professionella MMA-debut år därefter. Sedan dess har hon gått fem […]

The post Publikfavoriten lämnar MMA – för WWE: “Jag är en superstjärna” appeared first on MMAnytt.se.

Dela