Under lördagskvällen är det dags för Misfits Boxing 14 från London, England. Nedan kan läsaren ta del av all viktig information inför eventet.

Salt Papi möter ”Ferrari” i galans huvudmatch

I samband med eventet kommer MMA-fajtern ”Ferrari” Amadeusz Ferrari debutera för boxningsorganisationen. Han kommer ta sig an Salt Papi. Den sistnämnda har gått 2-2-0 i organisationen. Drabbningen kommer gå i 170 pounds i en uppvisningsmatch. Salt Pappi utgår från England, men representerar Filipinerna. ”Ferrari” representerar Polen.

Redan under gårdagens staredown blev det hetsigt. Både mellan Salt Papi och ”Ferrari”, men även Sveriges Samuel Ericsson tog sin i i rampljuset. Den sistnämnda var nära att åka på en spark signerad ”Ferrari”. Läsaren kan ta del av en video från den händelsen här.

I den delade huvudmatchen står bältet cruiservikt på spel. Jully Poca tar sig an 6ar6ie6.

Tider och information om sändning

Kvällens gala drar igång 20:00 och sänds exklusivt på DAZN.

Misfits Boxing 14: Resultat

Nedan kommer läsaren kunna ta del av resultat från eventet under kvällens gång.

Salt Papi vs. ”Ferrari” Amadeusz Ferrari
Jully Poca vs. 6ar6ie6 – women’s cruiserweight title fight
Mist vs. Ryan Taylor
King Kenny vs. Adam Brooks
Argentenian King vs. Meals With Max
Tempo Art vs. Ben Knights

DAZN sänder historiska galan nästa helg

Misfits Boxing har inte direkt gjort sig ett namn för högkvalitativ boxning med sportens topprankade atleter. Nästa helg väntar dock en mer högteknisk och explosiv uppvisning av sporten. Den 18:e maj smället det på Kingdom Arena i Saudiarabien. Den obestridda tungviktsmästartiteln står på spel, med Usyk (21-0, 14 KOs) som innehar WBA, IBF och WBO-titlarna, medan Fury har WBC-titeln.

Fury och Usyk har varit i diskussioner om att möta varandra de senaste åren, och vägen blev tydligare efter att Fury knappt undkom en överraskande förlust mot Francis Ngannou i oktober förra året. UFC:s tidigare tungviktsmästare stod för matchen enda knockdown, men förlorade till sist via delat domslut. Usyk kommer senast från ett lyckat titelförsvar mot Daniel Dubois. Matchen skulle egentligen ägt rum redan i februari, men Fury drog sig ur drabbningen på grund av en skada.

Dessutom kommer Sveriges Robin Safar gå match på samma gala.

Sändningen drar igång 18:00 den 18:e maj. Galan sänds exklusivt som PPV hos DAZN till en kostnad av 230 SEK. Här kan läsaren kolla på den historiska galan.

The post Resultat från Misfits Boxing 14: Matchkort & tider appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela