Ikväll smäller när det influencer-cirkusen fortsätter i form av Social Knockout 3 i Dubai. Den tidigare UFC-stjärnan Darren Till kommer också gå match.

Darren Till möter MMA-fajter i boxningsmatch

Hela matchkortet för Social Knockout 3 i Dubai har offentliggjorts, och den tidigare UFC-titelutmanaren Darren Till kommer att delta i en delad huvudmatch, vilket markerar hans återkomst till aktivt kampsportstävlande efter nästan två års frånvaro.

Darren Till läggs till sent på matchkortet efter att hans ursprungliga match mot Julio Cesar Chavez Jr., som var planerad till den 20:e juli ändrades. Ursprungligen skulle evenemanget toppas av en match mellan Jake Paul och Mike Tyson, men på grund av Tysons hälsoproblem sköts matchen upp. Den pensionerade UFC-fajtern Uriah Hall ersätter Tyson och möter Chavez i juli, medan Paul nu ställs mot BKFC-stjärnan Mike Perry i huvudmatchen.

Till reser nu till Dubai för att möta MMA-fajtern Moh Mutie (2-2-1) i en boxningsmatch, som en del av ett matchkort som är fyllt med sociala influensers.

Huvudmatchen går mellan Shero och Mo Vlogs i en titelmatch, medan den populära influenserboxaren Salt Papi återvänder till ringen för att möta Dawood Savage.

Publiken kommer också att få se en match mellan Hasbullas två rivaler: Abdu Rozik, som väger 18 kg, möter den jämnstora Erali Boykobilov. Läs mer om den fajten här.

Hela evenemanget äger rum på Coca-Cola Arena i Dubai och kortet sänds live som PPV på Ex-Sports.tv. Galan drar igång 16:00, svensk tid. Resultat kommer finnas tillgängligt här nedan allt eftersom resultaten kommer in.

Social Knockout 3: Resultat

Shero vs. Mo Vlogs
Darren Till vs. Moh Mutie
Erali Boykobilov vs. Abdu Rozik
Salt Papi vs. Dawood Savage
Hamad Zai vs. Adam Eddine
Adnan Sultan vs. Fox the G
Nikita Ionin vs. Farren
Tyson vs. Gio Basurto
Tamara vs. Barber Bee
Botvinkov vs. Jake Purdy
Michael Noku vs. El Gwapito
Meziadi vs. Aminov
Issa vs. Ally
V Bharany vs. Komsan
Boyi Ajay vs. Tony Curtis

The post Resultat från Social Knockout 3 med Darren Till & Abdu Rozik appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela