Nyheter


Rivalernas hätska konfrontation – inför titelmatchen!

Publicerat 28 juni, 2023

By Sofia GembelOm en månad är det dags för rivalerna Felipe Lima (11-1) och Jonas Mågård (15-5) att ställas mot varandra i buren på Oktagon 45 och slåss om bältet! 

Organisationen Oktagon publicerade två reels på deras Instagram där vi får se svensken och dansken mötas och konfrontera varandra innan de möts i buren. 

Lima säger till Mågård: ”Försvara ditt mästerskap, försvara ditt bälte”.

Mågård svarar Lima i videon ”Jag är mästaren”.

Då kontrar Lima med att säga ”Nej du är ingen mästare, du är en kyckling”.

I den andra reelen får Lima frågan av Mågård ”Vem är du?”

Lima ler och säger ”Du vet vem jag är. Såklart vet du det. Du försöker ju fly från mig, och du vet varför du försöker fly. Jag kommer vinna och det vet du”.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Sveriges stjärnfighter Lima tog matchen mot Mågård på kort notis efter att Mågårds planerade motståndare blivit skadad och var tvungen att dra sig ur matchen. 

Lima har tidigare utmanat Mågård flera gånger senaste året, men utmaningarna har inte lett till att någon match bokats. Dock var Lima utsedd som backupfighter till titelförsvaret som Mågård hade mot Gustavo Lopez. Men nu blir äntligen mötet mellan de nordiska rivalerna av och stämningen mellan dom blir mer och mer hetsig.

Det spännande mötet mellan svensken och dansken äger rum i på Oktagon 45 i Prag, Tjeckien den 28 juli. 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem tror du vinner titeln, Lima eller Mågård?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Rivalernas hätska konfrontation – inför titelmatchen dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela