Provocerar man för mycket kan man få lära sig den hårda vägen. Särskilt när Nate Diaz är inblandad.

Nate Diaz team jagar N3on på parkeringen

Natten till söndag kommer Diaz ta sig an rivalen Jorge Masvidal i en boxningsmatch. Matchen äger rum natten till söndag och sänds på DAZN. Läsaren kan kolla på månadens stora boxningsmatch här.

Den tonåriga streamern N3on lärde sig en läxa på onsdagen efter att ha visat brist på respekt mot Diaz. Någonting som han gjort under den sista presskonferensen inför UFC-veteranens boxningsmatch mot Jorge Masvidal.

Kommer du att gå i pension när du blir knockad?” frågade N3on Diaz under presskonferensen. En händelse som läsaren kan se i videon nedan.

Diaz blev omedelbart upprörd och gick till verbal attack mot den 19-årige streamern, och hotade att sparka honom i benet i ett svordomsfyllt utfall mot tonåringen. Strax därefter dök det upp videomaterial där N3on jagades ut ur lokalen medan han upprepade gånger bad om ursäkt och sa ”Snälla, jag ber om ursäkt!” N3on skrev senare på sociala medier att han nästan blev överfallen av medlemmar i Diaz team under händelsen. På sociala medier säger N3on också att han fruktade för sitt liv och han sprang ut i en trafikerad väg för att undkomma Diaz team.

Kolla in en video på händelsen i klippet nedan.

Nate Diaz’s team just attacked N3on after the streamer disrespected Nate at the press conference

“Ill call Masvidal”

Listen to him scream #MMA #BOXING pic.twitter.com/nGGPv0UrS7

— MMA Casuals (@MMA_CASUALS_) July 3, 2024

Läs allt om helgens stora match mellan Nate Diaz och Jorge Masvidal här.

The post Se Nate Diaz team attackera N3on efter presskonferensen appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela