Sean O’Malley anklagar UFC-kommentatorn: “Vill se mig förlora!”MMAnytt.se

Daniel Cormier har svarat på stjärnskottet Sean O’Malleys påstående om att Cormier ogillar honom och vill se honom förlora. På det senaste avsnittet av sin nya podcast The BroMalley Show förklarade bantamviktstalangen till sin bror varför han tror att Cormier inte gillar honom. – Jag tror att jag och [Cormier] kommer bra överens, men så här är det och jag har sagt det förut. Jag tror att han av någon anledning innerst inne vill se mig förlora. Förmodligen för att jag påminner honom om Jon Jones, eftersom jag är (198 centimeter lång). [Cormier] vill se mig förlora. Det är lugnt, jag blir inte upprörd av det utan jag förstår det. Jag hade också velat se mig själv förlora. O’Malley är för närvarande trettonderankad […]

The post Sean O’Malley anklagar UFC-kommentatorn: “Vill se mig förlora!” appeared first on MMAnytt.se.

Dela