Sean Strickland är inte nådig mot Khamzat Chimaev när han uttalar sig om den senaste veckans händelser kring ”SMASH”-myntet.

Khamzat Chimaev marknadsförde ”SMASH”-mynt

Det har varit en tuff månad för ”Borz”. I slutet juni skulle Chimaev återvända till buren i huvudmatchen för UFC Saudiarabien mot den tidigare bälteshållaren Robert Whittaker. Men kort tid kvar till matchen drog sig den obesegrade fajtern ur på grund av sjukdom. Än idag vet vi inte exakt vilket typ av sjukdom det rör dig om. I Chimaevs ställe fick Ikram Aliskerov möta ’The Reaper’ och blev knockad.

Kort efter att ha dragit sig ur matchen hamnade Chimaev i en kontrovers. I den ständigt föränderliga och kaotiska kryptovärlden skapas många tokens. Chimaev lånade ut sitt namn till ’SMASH’-token, som många fans online misstänker vara ett pump-and-dump-bedrägeri.

Enligt ”Borz” manager, Majdi Shammas, har Chimaev inte varit inblandad i gruppen som lanserat myntet överhuvudtaget. Enligt Shammas har fajtern, som tidigare representerade Sverige, endast marknadsfört myntet vid ett tillfälle. Shammas bad om ursäkt till ”Borz” och alla som drabbats negativt av händelsen, samtidigt som managern skulle gå till botten med huruvida det rör sig om ett bedrägeri eller ej.

Nyligen publicerade Chimaev en video där en man, som påstår sig tillhöra gruppen som lanserade myntet. I den videon säger mannen, som inte presenterar sig med namn, att det aldrig har rört sig om något medvetet bedrägeri. Mannen säger också att Chimaev aldrig varit en del av gruppen som varit upphovsmän till myntet.

Sean Strickland – ’Rik men lurar ändå sina fans’

Hela situationen har inte fallit i god jord hos Sean Strickland. Tidigare idag gick den före detta UFC-mellanviktsmästaren till attack mot ’Borz’ på X (tidigare Twitter) och påstår att den obesegrade fajtern har stulit från fansen. Strickland tillade att han själv har blivit tillfrågad om att skapa en kryptovaluta tidigare, men alltid tackat nej. Bland annat skriver den tidigare mästaren ’Jag har blivit erbjuden massor av pengar för att göra precis samma sak. Galet, du är rik och försöker ändå lura dina fans

I ytterligare ett inlägg skriver amerikanen att han är 100% säger på att det rör sig om ett medvetet bedeägeri.

Been on x too much. I’ll leave you all with this. That was 100 percent to scam his fans.

How do I know this?!?

I was just approached to do this same thing… tegrity you either have it or you don’t. Yall shouldn’t let this vanish in a news cycle. Absolutely wrong

Goodbye

Chimaev och Strickland har aldrig varit officiellt inbokade för en fajt mot varandra. Ett framtida möte mellan de båda är dock inte osannolikt.

The post Sean Strickland sågar Khamzat Chimaev efter ”SMASH”-skandalen appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela