Nyheter


Stigande lätt tungviktsstjärnan får utländskt motstånd på AFN 2!

Publicerat 14 juli, 2023

By Sofia GembelDen stigande MMA-stjärnan Najib Adams är klar för internationellt möte på Allstars Fight Night 2 den 26e augusti!

Adams motståndare Erwan Bresson med matchfacit 1-1 flygs in från Frankrike och de ställs mot varandra i en amatörmatch i lätt tungvikt.

Sist vi såg Adams i buren var på FCR 15, där han gjorde sin amatördebut och mötte Erik Olofsson i en catchviktsmatch. Matchen pågick inte särskilt lång tid, då Adams gick på avslut via KO med en stadig vänsterkrok redan i första ronden!

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

”Ärligt finns det ingen i Sverige som vågar möta den här killen?”

För cirka två veckor sen hölls debutgalan AFN 1 i Stockholm där det bjöds på flera spännande MMA-matcher. Planen var att vi skulle se Adams i oktagonen redan då, men de hade svårt att hitta en motståndare till honom.

För en vecka sen la Adams tränare Mohammad Babadivand upp en story på Instagram med en bild på Adams där han skrev:

”Ärligt finns det ingen i Sverige som vågar möta den här killen? Måste man hämta amatörer från utlandet nu också, pinsamt!”

Sagt och gjort, fransmannen Bresson hämtas nu in på svensk mark för att möta den duktiga svensken som har en stabil grappling, hårda och snabba slag samt vassa sparkar.

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Hur tror du matchen slutar mellan Adams och Bresson?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Stigande lätt tungviktsstjärnan får utländskt motstånd på AFN 2! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela