Världstvåan Gilbert Burns tar sig an den svenske supertalangen Khamzat Chimaev om mindre än en månad. Nu avslöjar brassen sitt hemliga vapen inför stormötet – nämligen två ryska brottare.
– De har bett mig att hålla deras namn hemliga, säger “Durinho”.

Från vänster: Khamzat Chimaev och Gilbert Burns. Foto: Frontkick/USA Today Sports

Den 9 april är det ämtligen dags för Khamzat Chimaev att återvända till buren då han tar sig an världstvåan Gilbert Burns.

Den svenske supertalangen är hittills obesegrad genom sin karriär och har visat upp i princip ostoppbar brottning under sin tid i UFC. Detta har fått Burns att helt förnya sin träningsrutin inför mötet med “Borz”.

Brassen avslöjar nämligen att han tränar med två ryska brottare inför den kommande storfajten, som äger rum på UFC 273 i Jacksonville, Florida.

– Jag har fått hyra in två väldigt tuffa brottare från Ryssland som hjälper mig varje dag. De har bett mig att hålla deras namn hemliga, och det går jag med på, eftersom de visar mig en massa nya saker och har fått mig att ändra mitt game, säger Burns till MMA Fighting.

Läs mer: Kamaru Usman vill inte möta Khamzat Chimaev – trots UFC-bossens besked

Gilbert Burns berättar att de ryska brottarna bett om att få vara anonyma eftersom Khamzat Chimaev har ursprung från Tjetjenien, vilket skulle kunna skapa en känslig situation.

– Jag tror att det är något mer, men det har de inte berättat för mig. De har bett om att vara anonyma, och jag kan förstå det. Det är en irriterande situation. Det var samma sak när jag hjälpte Michael Chandler att förbereda sig inför fajten mot Charles Oliveira. Jag hoppades förstås att Chandler skulle vinna, men jag var även glad för Oliveiras skull när han vann. Det var en jättejobbig situation, och de vill undvika att samma sak ska hända dem, avslutar Burns.

Läs också: UFC-legendaren avslöjar samtalet om Khamzat Chimaev: “Sjuk jävel”

Följ Frontkick på Facebook och Instagram för att inte missa senaste nytt!

The post Stjärnans hemliga vapen – inför mötet med Khamzat Chimaev appeared first on Frontkick.online.

Dela
Generated by Feedzy