Eddie Hearn berättade nyligen att en match mellan Tyson Fury och Francis Ngannou kommer bli av, men med en snopen hake.

Tyson Fury vs. Francis Ngannou

Det har länge pratats, spekulerats och ryktats om en match mellan Francis Ngannou och Tyson Fury. Den förstnämnde har sedan länge uttryckt sitt intresse för en match i boxningsringen. Flera potentiella motståndare radades upp, varav Tyson Fury var den som fick störst fäste.

Men vid flera tillfällen nekades matchen, såväl från de två tungviktarna som representanter för sporten. Bland annat ångrade sig Tyson Fury gällande matchen, något som ledde till en del irritation hos Ngannou.

Nu verkar det dock som att mötet äntligen blir av, fast med haken att det är en uppvisningsmatch. Alltså inga nedslagningar tillåtna. Detta berättar Eddie Hearn under en intervju med Boxing Social.

This is what I’ve heard. It’ll be an exhibition apparently. No knockdowns or anything. I’m only telling you what I’ve heard, who knows what’s what, but I think that is apparently what is going to be the next fight.

Ngannou lämnade UFC

Som känt valde Francis Ngannou att inte förnya sitt kontrakt med UFC, detta då de inte gick med på många av de krav han ställde för ett fortsatt samarbete. Till stor del bestod sagda krav av förbättringar för fighters under kontrakt för UFC, bland annat höjda löner. För egen sak ville han pröva lyckan i den fyrkantiga ringen, något som inte hade gått id ett förnyat kontrakt med UFC.

Efter en tid som fri agent annonserade PFL att de skrivit på med tungviktaren. De gick med på krav som att alla Ngannous motståndare måste garanteras en viss summa pengar, samt en position som ambassadör för organisationen i Afrika.

The post Stjärnpromotorn bekräftar Tyson Fury vs. Francis Ngannou – fast med en hake appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela