Nu är det snart en månad sedan Kimura Premium, vår extratjänst, lanserades. Det är jätteroligt att ha möjligheten att erbjuda Kimura annonsfritt till de läsare som vill få sina MMA-nyheter levererade utan ”störningsmomentet” som annonser tyvärr skapar. Men att läsa annonsfritt är inte målet med Premium, utan målet är att kunna skapa bättre MMA innehåll för er läsare att ta del av.

Missa inte Kimura Premium

För er som har missat Kimura Premium så har vi lanserat en ny tjänst där du som läsare kan surfa på Kimura helt annonsfritt och ta del av exklusivt ”premium” innehåll, man blir premium medlem genom att betala ett månadsbelopp om 29 SEK i månaden. Kort sagt kan man se premium som en MMA-version av exempelvis DI Digital. Utforska premium här.

Precis som våra läsare gillar vi inte heller annonser, de är störande och hamnar ibland i vägen när man ska läsa. I en perfekt värld hade Kimura varit annonsfritt för alla, men tyvärr ser verkligheten inte ut så. Om Kimura hade blivit helt annonsfritt idag hade det inte gått många veckor förrän den sista artikeln blev publicerad. Genom Premium får vi dock möjligheten att ge tillbaka till er genom att ta bort alla annonser på sidan och fokusera på det vi älskar, att täcka MMA-scenen och dela med oss av de senaste nyheterna.

Tack vare Kimura Premium får vi även möjligheten att skicka runt våra grymma reportrar och skribenter till landets alla hörn för att intervjua nyckelpersoner, uppmärksamma grymma fighters, publicera bättre nyheter och dela djupgående innehåll med MMA-Sverige. Vi kan alltså lägga mer tid och kärlek i det innehåll vi skapar.

Kimura Premium handlar inte om att man ska betala en liten slant för att få tillgång till detta material. Premium handlar om att stötta oss, ni ger oss möjligheten att producera bättre innehåll och ge MMA-Sverige den uppmärksamhet den är värd.

Om du är intresserad av att bli premium medlem kan du läsa mer här

Självklart arbetar vi aktivt med att göra Premium bättre med fler och mer intressanta artiklar. Vi har även en del premium samarbeten strax bortom horisonten som vi tror att ni kommer att gilla!

The post Stötta oss genom Kimura Premium appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela