Den obesegrade supertalangen Bo Nickal offentliggjorde nyligen datum för sin nästa match.

Bo Nickal har tre raka vinster via avslut

Bo Nickal är redo för en match på Madison Square Garden i New York.

Den trefaldige NCAA Division I-mästaren och stigande MMA-stjärnan sågs senast besegra Cody Brundage i andra ronden via submission under UFC 300. Organisationens stora jubileumsgala som ägde rum i juni, tidigare i år. Trots det solida resultatet var Nickal inte nöjd med sin prestation.

Trots att amerikanen endast har gått tre matcher i UFC har organisationen endast bokat in honom på stora numrerade galor. En sådan gala är UFC 309, som markerar organisationens återkomst till Madison Square Garden i New York City. Nickal har hittat ett tidigt avslut i samtliga av sina matcher i UFC. Han har även byggt upp en rivalitet med en annan obesegrad fajter i form av Khamzat Chimaev.

UFC 309 förväntas innehålla den efterlängtade titelmatchen i tungvikt mellan Jon Jones och Stipe Miocic. Även fast många fans har uttryckt kritik mot att Jones kommer möta den orankade och inaktiva Miocic. Detta trots att den sistnämnda är tidigare dominant bälteshållare i viktklassen. Enligt Nickal kommer han också gå match på samma gala. Via supertalangens Instagram-konto.

UFC 309, Madison Square Garden, New York City, NY. November 9th, 2024.

Vem hans motståndare blir är dock oklart.

Detta blir inte första gången Nickal tävlar i Madison Square Garden. De nationella mästerskapen i brottning för NCAA Division I 2016 hölls där, och en ung Nickal tog sig hela vägen till finalen i 174 pounds-klassen innan han förlorade guldet till Myles Martin.

The post Supertalangen Bo Nickal klar för ny match i UFC appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela